diumenge, 15 de febrer del 2009

Fiascó a 500 mts de meta

Toni Cruz tercer master 30.


Dia de fred i de boixos. Hem sortit 200 tios a tot gas, quina por totohom si veia en cor d'estar al davant, hi ha mes era obligat començar el primer port al capdavant, sino et podies quedar tallat quina feinada e tingut i m'he le tingut que jugar una mica amb nombroses frenadas i moltes mes coses, que nomes es veuen dintre el paquet. S'han pujat a mil avuí els ports, en tots e hagut d'apretar el cul de valent per mantenir-me a les primeres posicions. Tot i que al final de la carrera he començat a notar la falta quilometres de la setmana, savia que podia fer un bon final, ja que l'any passat ja vaig fer dels primers. La meta estavaba col'locada al final d'un fort repetxo de poc menys d'un quilometro. La meva tactica era col'locarme el mes davant possible del grup i treure el plat just avans de començar la primera rampa, ja que l'any passat el vaig fer amb el plat pero com que portavaba un 25 de pinyo el vaig poder superar, aquest any portavaba un 21 i tenia clar que era molt just intentar pujar amb el plat. Dons gent, mala sort, al canviar a plat petit, la cadena a baixat mes del compte i ja no a volgut tornar a pujar, inclus l'Alex m'ha intentat remolcar, el pobre es pensavaba que la meta era mes lluny, li e dit que tires, poca gent faria el que avui a fet ell, li dec una. Dons peu a terra hi ha col'locar la cadena al seu lloc, quina rabia, al final l'ultim del grup i atravessant tot sol la linia d'arribada un altre dia serà. En Toni avui a quedat tercer master, es notar que avui estavaba al seu terreny. La cronica de la cursa a la web del club.

3 comentaris:

  1. Eyyy tio hoy t visto muy bien, una gran putada lo que te ha pasado al final, sino hubieras estado entre los primeros.
    Mas suerte para la proxima, nos vemos

    ResponElimina
  2. Pati!!!
    Que rábia neng!
    Ibas como un tiro! subiendo remontabas posiciones con facilidad... como se notaba que estabas en tu "salsa" ¿eh? pajaro.
    A mí no me debes nada, tu hubieras hecho lo mismo... si con mi empujoncito hubieramos conseguido que engranaras la cadena me habrias sacado los ojos hasta meta! por lo tanto me habrias obligado a intentar seguirte y mejorar mi posición, jejeje!!!
    Que lástima! Nos vemos en St. Joan les Fonts!
    Por cierto, sabes como es?

    ResponElimina
  3. Patiiiiiiiiiiiii!!!! aviam si regulem bé el canvi!!!

    ResponElimina