dimecres, 28 d’octubre del 2009

Sol Solet vine'm a veure que et trobo a faltar.



Enveja sana, això es el que sentó quan veig ciclistas pedalant a plena llum del dia entre setmana. Sempre e treballat a jornada partida i clar, a l’hivern cuan ja han fet el canvi d’hora hi ha les sis ja es fosc, dons sem treuen les ganes d‘agafar la bici. I no es fins el Gener que començo a pedalar entre setmana. Pero al Tontondrom de Malgrat i amb un fred de collons. I a esperar el següent canvi d’hora per poder entrenar amb la llum del sol, total que la temporada d’hivern hem desespera, hem costa molt tornar-me a motivar per la temporada vinent. Sort que hem poden mes les ganes que tot el sacrifici que tinc que fer. I la resta de l’any tocar acaba les sortides amb les postes de sol, que son molt maques, pero m’agradaria mes arribar a casa amb el mateix solet que he marxat.


La meva burra vol sol.
Dons si, enveja es el que hem feu tots, els que podeu surtir amb la llum del sol, pero que tambe hem mola anar treballant i anar saludant coneguts per la carretera.

Al cap hi ha la fi tothom fa el que pot, per tant GAAAS A LA BURRAAAA!!!!!

4 comentaris:

  1. hola josep: collons!!!! que en faries de coses si poguessis fer una bona pretemporada. quasi sense fer-la ja vas com una moto. qui te classe té classe, i a tu te'n sobra, especialment anant cap amunt.

    jo ara si que estic sortint solet i poca poquet. es va de conya. anar sempre amb la penya et deixa per "l'arrastre" i més si ja passes dels 50.

    apa-li nanu, a reveure.

    quim montmany

    ResponElimina
  2. eiiii!!! pensa que tyu al menys tens tantodrom que aquí no n'hi ha, l'unic minipoligon que hi ha al poble no està il.luminat!! quan l'il.luminin gastaré l'asfalt!!! jejejejjeje
    no desesperis !!!!!

    ResponElimina
  3. Bueno, tots tenim la nostra temporada, no? jajaja!
    A mi també m'agrada veure com aneu a treballar (o torneu) i saludar-vos!! ;-)

    ResponElimina
  4. Quim no ploris tan dels 50, si estas fet un xabalin. Poquet a poquet s'arriba a al cim mes alt.
    Jordi el problema es que ja portu molts anys de Tontodrom i clar veig fotos com les teves i com no vols que hem feu enveja.
    Sina amb els entrenos que et marques deus veure una pila de gent per la carretera, quina enveja hem fas.
    A tots Gaaaaas a la Burraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

    ResponElimina