divendres, 2 d’octubre del 2009

DIUMENGE DE MARXA!!!

Estimats marxaires, enguany ja estem treballant en la marxa per fer que sigui una de les més populars del calendari, no només del Maresme, sinó de tot Catalunya. Els organitza dors i col-laboradors aportem el màxim de nosaltres per tal d'aconseguir-lo. Peró aquest any res serà el mateix. Ens en falta un. I precisament no serà el que uns dies abans va a demanar la col-laboració casa per casa, comerç per comerç, indústria per indústria...ni el que es cuida de l'ordre a la plaça amb els esmorzars o la distribució d'obsequis, ni cap de les entitats que estan en els avituallaments repartint el menjar, sinó que serà el de l'ascombra.Sí, JORDI ROIG, seràs tu, amb el teu saber estar a tot arreu, amb la teva rialla inigualable, amb la teva companyia de bon amic que sempre se't trobava quan eres necessari.Aquest any, com cada any, assegurem que la marxa complirà la seva tasca anual i omplirà els nostres carrers i camins per fer-te el millor dels homenatges que et podem oferir. Farem tot el que sigui possible per tal de que continuïn els èxits que hem anat teixint entre tots, any rere any.El primer que t'enviarem serà, com anys anteriors, el petard,el qual procurarem que pugi el més enlaire millor. de ben segur que el sentiràs.




MUNTANYENCS D'ARENYS DE MUNT

Aquests diumenge de marxa per el meu poble, ja fa dos setmanes que tinc aparcada la burra i es que la pobra ja es mereixia un descans, tot i que ens trobem a falta un munt sabem que ens tocar descansar. Però ja ho veieu, aquest diumenge Maasaiada, 20 km caminant!!! Per els termes del meu gran poble que es ARENYS DE MUNT. A mes amb bona companyia, vindrà la gran Maasaia de St. Celoni, la Sara Novell, ja li e dit que es prepari que també vindrà el meu gos i portar setmanes entrenant per fotrens canya per les muntanyes.


Dons ja u sabeu tothom i es convidat a venir diumenge i disfrutar del gran entorn que envolta el nostre poble. La sortida serà a les 7:30 de la plaça de l'esglesia, podeu inscriure-us una hora abans. Ah!!! També es fa un recorregut de 10 km per la gent que desprès tingui tard per dinar.


















Gran Maasai diumenge estigues atent! Que de segur farem alguna maasaiada grossa amb la teva germana.

Gas a la burra i fava!!!!

1 comentari:

  1. Ei Pati ja vindria pero ting la ultima massaiada de veterans a el Prat, ens veiem properament......
    salud, gas a la burra i fava xavalins/es....jajajajaja es mes viu que mai....

    ResponElimina