divendres, 16 de gener del 2009

A la llum de les faroles

La grupeta de Malgrat

La carretera vella de Malgrat a Blanes

Desde fa molts anys, tans anys com port-ho corrents, els mesos de gener, febrer inclus el mes de març, els he passat entrenant els dimarts i dijous en el poble de Malgrat de Mar. Recordu les carreres clandestines al polígon de Can Patalina, quines grupetas i quins pals ens futiem alla donant voltes fins les 10 de la nit, ens possavem ben a caldo, amb en Montiagudo and company, parlo den Montiajudo perque amb ell he passat moltes hores pedalant plegats de nit per Malgrat, ara ja no be, pero durant molts anys per mi era el rei del poligon, i ens fotia una canya de collons, amb les seves histories de temps mossos, on avia corregut amb l'equip La Casera, el temps passava volant.




Ara tot a canviant, ja no donem voltes al poligon, ara som mes atrevits, donem voltes per tot el poble de Malgrat, inclus arribem al terme de St. Susana, en total fem un circuit duns 10 km. No esta gents malament, bastant planer, cosa que ara a aquestes altures va que ni pintat, esta tot il.luminat per faroles.




Jo cada dimarts i dijous fitxu, algun dimecres inclos, i faig unes tres hores aproximadament de sis a nou, la mitja sempre sol rondar els 30 km/h, sembla cosa de boixos pero sino i vaig ja mestic penedint tot el dia seguent, pensu: un dia perdut, aixins som els ciclistes, volem aprofita el poc temps lliure que tenim per pedalar. Dons si, aixo es el que faig per pedalar els messos d'hivern.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada