dissabte, 30 de juliol de 2011

ELLA I JO


Quasi dos mesos sense apanes pedalar, ja es molt de temps. En principi nomes tenien que ser 15 dies de descans. Però ja ho veieu. Aquest any des de Gener fins a principis de juny e sortit a diari amb la meva burra. Moltes hores junts devorant quilometres. Sense saber-ho vam entrar en la rutina del dia a dia, una rutina que es capaç de destruir qualsevol parella. Ens hem distanciat una mica, necessitàvem estar sols, teníem que tornar a trobar les ganes d'estar junts i sentir la passió que ens fa sentir-nos lliures.
Avui m'ha tornat a picar l'ullet i m'ha ensenyat cuixa, m'ha posat calent com mai. Li regalaré una cadena nova, un neumàtics nous i la muntaré de nou.
Ja portem mes de 15 anys junts, segurament tornarem a tenir èpoques difícils, però com sempre tornarem a troba la flama de la passió que un dia ens va ajuntar.

GAS A LA BURRA SEMPRE!!!

3 comentaris:

 1. Pati, formes una gran parella amb un idili d' amor /odi,jeje com a tot hi ha el puja i baixa ep!
  El cos es savi i sempre demana el que es millor, salut i kms.

  ResponElimina
 2. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you about some broken links on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

  Thanks!
  Mandie Hayes
  mandie.hayes10@gmail.com

  ResponElimina
 3. Jamuxinuuuuuu!!!! Sempre inseparable amb la burreta. Fortes abraçades!!!!

  ResponElimina