divendres, 2 de juliol del 2010

24DOCE O 15DOCE??

Tota la claca.
Desprès de tenir tota la setmana per pensar sobre la suspensió de la proba, encara no puc acabar d'entendre el perquè de donar per finalitzada la proba, quan va comença a ploure. Acabo de passar per la web i no donant cap explicació, imagino que va ser per seguretat, que ningú prengués mal, deurien pensar de nit i ploven de locus, millor tanquem la paradeta i fins l'any que be. Dons una gran putada, per nosaltres, amb tota la moguda que porta prepara unes 24 hores, tota la logística i tot plegat. Es una llàstima que ens haguem quedat amb nomes 15 hores. M'he quedat amb l'espina clavada, de no poder acabar unes 24 hores de BTT. En fi no i donaré mes voltes al cap, m'entres va durar vaig disfrutar com un nen petit.

Dijous 25 encara amb ressaca de la revetlla de Sant Joan, vaig quedar amb en Lluís per carga tots els trastos a la furgo. Divendres a mig mati vam enfilar cap Sant Agustin de Gaudalix. Cap a la tarda al vespre vam arriba al circuit, molts de nervis i poca feina, muntar desmuntar carpes per culpa de la pluja. Allà ens vam trobar amb la resta de trupe d'Arenys de Munt. També vaig tenir la sort de retrobar-me amb la gran Noè Lopes i en Jaume Ribi, al mateix temps vaig conèixer dos grans en Santi i l'Ada un plaer cracks.

L'endemà vam muntar tot el tingla do de carpes, tom bones, neveres, menjars, bicis, etc. I a les dotze fogueradaaaaa, comença l'espectacle!! GAAS A LES BURRES!!! I a cada volta canvi de corredor, nosaltres érem un equip de quatre, en Marti, en Joan, en Lluis i jo i compatíem contra 100 equips mes. Hi havien locus que corrien sols, com en Ribi que es va endur el primer lloc, felicitats sanglanot!!! D'Arenys de Munt també i teníem en Xavi i en Tendo que no paraven de fer voltes sols, quina moral!! Del poble també va venir un altre equip de quatre format per en Xavi Celma, Santi, Bado i en Marc. Però les campiones de veritat van ser el "TEAM MAASAISES", format per la Nuiria, l'Ada, la Carol i la gran MuxiNa, van acabar les 15 hores en primera posició de noies!!! FELICITATS A LES QUATRE!!!
El TEAM MAASAIES

Tota una gran experiència en les 24DOZE , llàstima que es quedessin en 15 hores, m'hagués agradat mes rebentar-me del tot per aquells corriols tan xulos que tenia el circuit, del circuit nomes puc criticar els trams asfaltats per els que ens feien passar, que jo venia a fer BTT, no m'agrada trepitjar asfalt amb la burra grosssa!!! Felicitar als meus companys d'equip, tot va funcionar a la perfecció, gracies als quatre vam acabar les 15 hores en cinquena posició, no ser si haguéssim remuntat o baixat alguna posició en les 24h completes, però m'entres va durar va estar molt be, tot i que tinc que reconèixer que estava trinxat de son quan van para la cursa i bastant tocat de cames.

Nomes em quedar agrair la feina que van venir a fer en Pitu, en Jordi Martori i en Ferres. Gracies a ells no ens va faltar de res, sempre ens deixaven les burres a punt, ens van mimar d'allò mes, gracies cracks!!!
Pitu i Ferres.

Ostres que em deixava un d'important, el culpable de que us estigui ara mateix donant la tabarra, en Lluis!!! Ell em va embolicar en aquest sidral des de principi d'any, gracies per gaudir amb tu d'aquestes 15 hores a tot drap!!!

En Lluís.

Tot a punt.

Carpes.

Gent d'Arenys de Munt per tot arreu.

En Joan a tot gas a la primera volta.

A punt, a per el primer relleu.

A fer non non i adeuuu              Fotos Núria i Ada

Aixo es tot amics, aviam si l'any que be o tornem a repitir o no, de moment ja en tenim un altre al sac.
Salut fava i gas a la burra!!!!

2 comentaris:

  1. Igualment, tot un plaer!! a veure quan ens tornem a trobar! jo també em vaig quedar amb el mal gust de boca d'haver de parar obligatoriament, és evident que és més segur per l'organització però crec que sóc prou grandeta per afluixar si les condicions ho requereixen, jo hagués seguit donant voltes sota la pluja, evidentment a un ritme molt més baix per no escalabrar-me però què hi farem...

    ResponElimina
  2. Jajaja, Quien diria, el gran Patiño quejandose de los tramos de asfaltooo!!! Ese mundo esta loco!!! juas juas juas
    Me alegro de volver a verte maasai!! Habrá que preparar alguna maasaiada aquellas domingueras no?
    Nos vemos en la nocturna al Turó?
    Petonss

    ResponElimina