dijous, 7 de gener del 2010

ESCALADA A SELLECS

Hem començat l’any escalant, embolicada de la bona, m’ho van proposar i no vaig saber dir que no, la Sara em va anima a passar el dissabte al mati penjats en una paret a la població d’Orrius a la zona de Sellecs.


Tot i no veure-ho clar, al final li vaig fotrà fava amunt, pujar semblava un pim pam quan tenies els peus a terra. Però un cop enfilat a la paret, la cosa canviava, no sàvia on posar els peus, ni les mans, quina enveja els llangardaixos, però trinco trinco vaig aconseguir fer tres vies, aixó si anant de segon, a la pròxima ja internaré anar de primer. A la sortida ens van acompanyar una pila de gossos encapçalats per en Mico. Escalant vam ser en Lluís , la Sara i en Mayo, amb espectadores de luxe la Sílvia i la Noe. Una nova experiència a la saca, esperant poder-la repetir aviat, per cert tinc els braços amb “agulletes” grrrr i jo que em pensava que no havia fet res.

El diumenge, li a tocat el torn a la meva estimada, amb la que em fet la primera sortida de l’any amb cinc horetes, anar cremant torrons, arribant a casa tots hem cantat la cançó dels tortells “No me gusta como voy”( by Lluís Clopes). Ara ja no pararem de pedalar fins a trinxar-ho tot.


Preparant  els arnesos.

En LLuís amut.

La Sara i en Mayo dos experts.

Jo en acció, caca als pantalons.

Per fi a dalt.

Si pujant no les tenia totes, baixant pitjor.

En Mico reis dels gossos.

Tota la trupe, un plaer passar el dissabte amb tots vosaltres.


Per fi començo a pedalar per les tardes, gaaaas a la burraaaaa!!!!

4 comentaris:

  1. Hola Josep: Ja veus que escalar de veritat és molt diferent que escalar amb bicicleta. Tu lo segòn ho domines i de quina manera eh???.

    A veure si una tarda d'aquestes, quan no faci aquest temps de gossos, coincidim fotent-li GAS A LA BURRA!!.

    A reveure

    quim

    ResponElimina
  2. Jo ja sabia que ets un bon escalador, però no tant!!!!!!! Jejejeje

    Vinga, deixa't de cordes i a donar pedals!!!!

    ResponElimina
  3. Neneeeeeeeeeeeeeee!!fot-li fava!! havia'm quin dia surtim a entrenar campió!! feliç any ;)

    ResponElimina