dijous, 31 de desembre del 2009

BON ANY 2010


Hola a tothom de nou, l’any 2009 ens abandonar, passar a ser passat a les nostres vides. A sigut un any carregat de grans moments, instants intensos, grans moments de pujada, coneixent gent molt maca, fent amics de veritat, amics que abans nomes els deies adéu quant et creuaves per el carrer i d’altres que només els coneixies d’oïdes i ara formen part de la teva vida. Sense donar-me contar s’han tornat imprescindibles a la meva vida, a tots ells mil gracies, no falta dir noms.

Per desgracia, aquest any que sen va, també s’ha m’ha endut amb ell, un gran amic, una gran persona. un personatge peculiar, especial i entranyable. Amb ell vaig aprendré a disfrutar, a volar amb el nostre estil de vida que es la bicicleta. Es molt dur superar la seva absència, no hi ha dia ni hora que no entri en els meus pensaments. Per tot això i molt mes aquest any 2010, anirà dedicat a ell. Xavi ja saps que cada quilòmetre cada carrera, cada pedalada serà per tu.

Aquest any nou necessitaré energia extra, tinc canvi de categoria, equip nou i un munt de noves experiències per viure, sobra la meva estimada burra i el mes important tindre temps per disfrutar-la. M’espera un any 2010 que gaudiré al màxim.

Desitjo des de el meu humil bloc, que tots tingueu una feliç entrada d’any i un gran 2010!!!


Moments 2009.


Primer equip senior-Master30 al club.


Podium Campionat de Catalunya.


Volta a Tarragona.


EL Tour  a  Arenys de Munt.


Tour de França al Mont Ventoux.


L'Infernt del Montsec.

De cursa en cursa.


Vacances a Suíssa.



Final de temporada a topeeeeeee.


Memorial Xavi  Novell Maasaiada Xino Xano.


3hores de resistencia Team Maasai Salicru.


Pujada a Sta. Fe.


Graciesa per tot Xavi.

8 comentaris:

  1. Que gran!!! Uffffff, i que gran moments, no he parat de somriure amb totes aquestes imatges...
    Patiiii, donalis canyaaaa aquest any!! jajajajaja
    Jo he de dir que tu també has entrat a la meva vida gràcies a en Xavi i ets molt especial, no em cansaré mai de donar les gràcies per gent fantàstica que he conegut i de la que espero gaudir molt de temps!!

    Avui he fet el meu ultim triatló de l'any amb el maillot d'en Xavi, ell a estat present en tot moment, ell m'ha emputjat a l'aigua si no, no em ficaba!!!! :-)

    Muaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

    Per cert, on anaves amb aquelles pintes a pujar Santa Fe, jajajajajjaja, quin fart de riure! Amb el plumeroooooo i tot, jajajaja!

    ResponElimina
  2. bon any nou 2010 ,, pati,,, aquest any que deixem el tindrem molt present en les nostres vides i disfruta i pedala fins que el cos aguanti ,també jo faig canvi de categoria fent nous amics i cal salut + bici + gas a la burra.
    Ens trobem a la carretera

    ResponElimina
  3. Pati, como os he dicho en el sms que os envie, se algo he sacado en positivo despues de lo que pasó, fue haber conocido a todos vosotros. El Xavi siempre está, y siempre estará presente dentro de nosotros allá donde vayamos. Solo hay que mirar hacia arriba, hacia las estrellas, y alli estará, sonriendo como siempre estaba y diciendonos: Gas a la burra xavalines/xavalinas!
    Deseo de corazon que en el 2010, sigamos disfrutando de nuestras maasaiadas de btt o crta siempre que tengamos alguna fecha libre. Mucho exito en tu nueva temporada y en tu nueva categoria. un superclase como tu lo haras siempre bien.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  4. bonic record pati!!!
    t'espero el diumenge a Banyoles!!
    no valen excusses!!!
    apa salut i gas a la burra!!

    ResponElimina
  5. grande patiño, grande massai, wuapo record, bon any company, espero q em truquis quant mes aviat millor per el tema del mallot, quin regalo de reis.......

    ResponElimina
  6. Ànims Josep: en mi tindràs un seguidor incondicional.

    Quim Montmany

    ResponElimina
  7. ep Patinyuuu! Espero que no t'hagis mullat massa avui tornant a Pineda. Sempre un plaer xerrar amb tu. Que tinguis molt de sort en la categoria Elite!!

    ResponElimina
  8. Us he conegut a partir d'en xavi, sou especials, sou gent particular i familiar....no perdeu mai aquest encant que us caracteritza, tot i les absencies, aquestes experiencies ens han de fer creixer com a persones!!!! Un prtó kolt fort Patiño....i, espero rodar al teu costat algun día!!!

    Una abraçada molt calurosa d'aqui, de NOgueruelas!

    ResponElimina