dimarts, 24 de novembre del 2009

Les 3 hores del diumenge!!!

Tot un èxit de participació, a les nostres 3 hores de resistencia per parelles.  Gent de molt nivell, els Doctore,  Free Bike, Diferents Bikes i un llarg etc. Molta gent coneguda L'Alex , Perita, la Noe, l'amic Salva,  amics de Pineda i molta mes gent, sense contar tota la claca del club, un diumenge de collons.
Després de mes d'un divorci de parelles, en una cita a segas en Lluís i jo ens vam agradar i ja ens veus els dos enamorats cap a les 3 hores. Per fer-ho mes romantic en Lluis va venir acompanyat de la famosa GRIP A i jo com que soc un patata amb la burra grossa, dons amb el canell esguinçat del dia avans.
Per sort estrenavam maillots, TEAM MAASAI-SALICRU, gracies a la familia Novell hi ha la empresa Salicrú, vam ser l'envejar de la gent...jejeje.
Entre discusió i discusió, amb la meva parella, finalment vam acabar en una digna posició, victoria final per els Doctore, felicitats Alex i Raül. Felicitu especialment a la Núria i en Joan per la seva victoria en parella mitxa, ells si que es van entendre a la perfeció. I no em voldria oblidar de la feina ven feta de tot el C.C.ARENYS DE MUNT.


Aixins de guapos  i enamorats ens vam presentar, a la línia de sortida la meva parella i jo. Amb una grip A i un esguinç al canell, peró nosaltres favaaaa!!!

La Núria, tota una pro...gaaaas!!!

En cada canvi, discusions al canto, aixo no podia acabar be.

Boxes

En Lluís amb cara de grip A i jo.

Els campions.

Podium parella mixta, felicitats a tots quatre.

TEAM MAASAI-SALICRU

Recollint cintes del circuit, vam quedar ven tips.

I el millor, nyam nyam, fins l'any que bé.

4 comentaris:

  1. Vamos a ver, las dos ultimas fotos estan con el orden cambiado. Seguramente os habeis quedado asi despues de comer toda esa carne, no son las cintas del circuito no. No nos engañes, jejejeje
    Felicidades a todos del CCArenys por la cursa. Estaba muy bien organizada, un circuito muy guapo y un ambiente estupendo.
    Saludosss y hasta la proxima.

    ResponElimina
  2. I per quan fareu un circuit de resistència amb la flaca?? vaaaaaaaaaaa

    Felicitats a tots!!!

    ResponElimina
  3. jjjjjjajajajj, sembleu vosaltres els botifarrons.
    Per cert, un llistat dels temps per volta de cada equip, existeix aixó, si no es massa complicat estaria bé penjar-ho per anar millorant la cursa.
    Esteve el.....pare de Vilassar =:O)

    ResponElimina
  4. Jajaja!!! Noe vam quedar farts de cintes i tips de carn, que be en ho vam passar, per la proxima kdd aviam si també la podem lia.
    Sina!!! Ja ho proposa-re farem un circuit amb molta molta pujada i gaaaas!!!
    Esteve, un plaer! Hem sembla que aquest any al no disposar de xips, això no serà possible, de totes maneres no n'estic segur, m'informo del tema i ja tu fare saver.

    ResponElimina