divendres, 27 de novembre del 2009

COMUNICAT CICLISTES PROFESSIONALS CATALANS




La gran part del col·lectiu ciclista professional van signar ahir un comunicat on reclamen la sortida d´ una estructura esportiva sòlida que garanteixi l´ evolució d´ aquest esports a totes les seves edats.

Catalunya discrimina l´ elit del ciclisme


El ciclisme professional català ha arribat a una situació límit. Obligats a emigrar a equips no catalans, en ocasions subvencionats per altres comunitats i organismes públics, el col·lectiu vol reivindicar una situació que sens dubte considera injusta. Veient el potencial econòmic i social de Catalunya resulta contradictòria la precària situació del ciclisme professional català.
Invertir en un equip ciclista d'origen català significa fer-ho en una disciplina que ha donat excel·lents resultats internacionals a l'esport català. Molts èxits i grans resultats que han quedat en l´ oblit, generació darrera generació, obligant a molts dels seus actors a córrer en altres comunitats i països, quan no a penjar la bicicleta. Veient la repercussió que va obtenir l'arribada del Tour de França a Barcelona, es revela imprescindible una aposta en ferma per una activitat que garanteix visibilitat. A portes del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya, no ens podem permetre més temps sense un projecte que canalitzi tant talent.
El ciclisme català necessita per tant un projecte esportiu que englobi totes les edats i garanteixi el futur del nostre esport.

Signat per Jaume Rovira, Xavier Tondo, Josep Jufré, Aitor Aznar, Eduardo Gonzalo, Carles Torrent, Eduard Prades, Israel Núñez, Xavier Florencio, Joaquim Rodríguez i Alberto Losada

1 comentari:

  1. Molta sort!! Espero que la lluita dóni els seus fruits! Força pel ciclisme català!!!

    ResponElimina