dimarts, 18 d’agost del 2009

Bonas companys i companyes!!
Ja fa dos dies que curro, però el record de les meves vacances els tardaré molt a oblidar. He anat a Suïssa al poble de Grindelwald, un racó al mixt dels Alps, increïble, muntanyes per tot arreu, unes valls increïbles, uns paisatges que mai et cansaves de mira, cada racó tenia el seu encant. De Heidis vent poques i les que hi havien tenien uns bessons de pujar muntanyes, que ni el millor esprinter del planeta. Però be sempre ens quedaven les Heidis japoneses, que sortien fins i tot de sote les pedres.
En aquesta aventura no i vaig anar pas sol, vaig anar amb quatre sanglanots mes,El Maasai, Xavieeeeeer!!!!!!!! El gran Cudi, el Beni d’Arbucies i el meu idol en Jordi Salvatella que ens va guanyar a tots ( ells ja saben de que parlo jejeje). Tots cinc ens varem fer un fart de fer maasaiades, tan de dia com de nit. Vam pedalar molt, també varem caminar, fins i tot també vam collir bolets i un munt de coses mes que no es poden explicar perquè son una mica pornos, jejejeje....
En fi una setmana inoblidable. De pujar ports una pila, no els nombraré tots perquè no m’enrecordo de la meitat, però el Sant Gotardo va ser espectacular els seus 6 km adoquinats amb les seves paelles, buufff sense paraules. I també mencionar la pujada amb el cremallera mes alt d’Europa fins al peu del Jonfrau a 3454 mts, per desprès caminar poc mes d’una hora fins a un refugi per neu verge amb unes vistes impressionats de les glaceres, total que tot allò era per matar-se a palles, si per mi hagués sigut mi hagués passat el mes sense. En fi unes vacances genials aquí teniu algunes imatges.


Els cinc magnifics, Xavi Maasaai, Salva, jo, en Cudi i en Beni.

Nosaltres davant la nostra casa per una setmana.
El Eiger desde casa.Vistes desde la terrasa.
En Xavi i jo cami del refugi.
Jo i al fons l'espectacular glacera de la Jonfrau.
Racons increibles.
Coronant els ports i foto.
Buscant Heidis.
Proximament mes fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada