diumenge, 12 d’abril del 2009

No estic tan malament

Reagrupament a Can Bordoi, avui en Dani m'ha apreta de valent la meva burra.


Ultim reagrupament a Collsacreu.

La gent recuperant-se del dia d'avui.


Els nostres recuperadors preferits, les birres no poden fallen mai.



Dons si no estic tan malament com pensabava, però he perdut molta molta xispa. Es normal desprès de tres setmanetes sense apnees sortir. Avui he realitzat una sortida de prop de quatre hores i la meva por era arriba pajaron a casa. No ha estat aixins per tan molt content. Tot i que tinc que tornar a agafar ritme de competí.
He sortit a poc abans de les 8 de casa per trobar-me amb els cagamandurries a l’ateneu, per sorpresa meva nomes érem dos, hem anat direcció Masnou per trobar-nos amb els homes del club, que ja venien de pujar Collsacreu i Font de Cera. Desprès hem pujat Orrius, Parpers, Can Bordoi i Collsacreu, En tot els ports he patit per falta de ritme però m’he esforçat per patir de valent, i puc dir que al meu ritme encara he pujat prou ràpid. En Dani m’ha tret les pegatines en tots, però ja le avisat que el pròxim dia espero tornar-li alguna, jejeje fora bromes aquest any ja hem costarà, fer-li s’ombra. En fi un bon dia avui sobra la bici, ja nomes desitjo treure’m aquests mocs de tots colors que tinc poder trobar-me encara millor.

1 comentari:

  1. nanu, que tu agafes la forma molt de pressa. amb l'entrenament que faràs i de tant en tant el dòping de l'última "afotu" GAS A LA BURRA!!!. ara aneu-vos preparant perque un "veteranu" com jo està agafant un puntillu.

    ànims i a reveure

    quim.

    ResponElimina