dissabte, 7 de març del 2009

QUILOMETRADA I TRINXADA




Foto del dia, la gent de St.Celoni i D'Arenys de Munt, hem omplert durant una bona estona la carretera amb un bon pilot.




Si avui he acabat trinxat, m'he llevat d'hora, a les 7 , i ha les 8 sortida desde el punt de trobada, amb la grupeta dels dissabtes del club. Hem sortit tranquils direcció Tossa per fer el Terranegra, prop de Pineda sorpresa ens passar una gran grupeta de la gent de Sant Celoni, eran una bona colla, amb en Francesc Grau entremig. Un cop a Tossa els de Sant Celoni han seguit direcció Sant Grau. Nosaltres hem pujat el Terranegra on ens hem trobat una grupeta de Suïssos que avui feien 250 km, quins cracks. Hem continuat cap a Cassa de la Selva, Riudellots, Sta. Coloma de Farners, Hostalrric, St.Celoni, Collsacreu i un cop a Arenys en Xavi i jo ens hem quedat amb les ganes de mes i hem anat fins a Mataró per la NII i tornar. Un total de sis hores i prop de 160 km. Avui estic petat peró satisfet hem moria de ganes de fer una volta de fons, el dissabte que be mes fons, ja en tinc ganes.

La gent de St. Celoni amb en Francesc Grau menbre de l'equip Munt-Bike

En Pol un crack que fa una pila d'anys que pedala

En Sergi que avui a patit i l'Alegandro un gat vell

La grupeta avui a disfrutat d'un dia esplendid

Rodant a ritme constant

Coronant el nostre Collsacreu

En Xavi amb la seva burra, que mes que una burra sembla un pura sang.

4 comentaris:

  1. A veure si ara començes a fer quilometres amb els teus companys del dissabte.
    I moltes felicitats (publiques)per haver guanyat el campionat de socials.

    ResponElimina
  2. Gracies Presi!!! Ja tinc ganes ke arribi el proper dissabte, per tornar a sortir amb la colla!!!

    ResponElimina
  3. Ep Patiño! Jo encara m'estic recuperant de la palissa, espero estar de 9 a punt aquest dissabte...La volta va ser molt maca i el dia perfecte per a sortir en carretera. Som uns afortunats!
    Salut, Paul

    ResponElimina