dissabte, 14 de març del 2009

Descobrint noves carreteres

Avui tambe hem pogut disfrutar d'un gran dia sobre la bicicleta, bones temperatures hi ha mes hem descobert noves carreteres. Hem sortit per la N II fins a Sils, desprès hem anat direcció Sta. Coloma de Farners, un cop allà hem pujat direcció St. Hilari peró sense arriba al mateix, ens em desviat 5 km avans per anar trobar el poble de Joanet avui novetat de la sortida, la veritat a valgut la pena hem pasat per una antiga pista forestal recien asfaltada fins arriba a Joanet, hem disfrutat de bones vistes i del plaer de pedalar per carreteres noves. Despres direcció Arbucies, per arribar a la cruïlla de St. Feliu de Buixalleu, on hem pujat els 4'5 km, per despres anar per una altre nova carretera que ens a portat fins a Hostalrric. Un cop a Hostalrric l'agunia de les llargues rectas fins a St. Celoni per desprès pujar Collsacreu i arriba a casa. Hem fet un total de 128 km amb gairebè quatre hores i mitja, avui molt estic molt content i amb ganes que arribi el proper dissabte. Demà carrera a Figueres, una hora a tope, aixó ja sera un altre cantà.








Primers km per la N II

Pujant tots junts direcció Joanet


Despres de patir a la pujada, per fi trobem l'indicador de Joanet



En Quim el mes veterà de la grupeta




Vistes desde Joanet





I Joanet





Pujant St. Feliu de Buixalleu, en Paul s'estat tornant escalador, mama por!!







Cami cap a Hostalrric, tambe una carretera nova per mi

En Sergi avui si que a tingut el dia





La grupeta cami d'Hostalrric





Gaaas a les curves.











El millor de tot, la cervesetaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!












4 comentaris:

  1. Hola Josep, el Quim que surt a la foto, potser que sigui el Montmany?, si es ell donali molts records de part meve, i si em passes el teu correu t´enviaré unes fotos de la social de L´Estartit.
    Molta sort demá a Figueres.
    Salutacions.
    Joan.

    ResponElimina
  2. Hola company!!! Si ke es en Montmany, esta fet un crak el tiu, i tan ke seran donats els record. Dema gaaas a Figueres. Ja veig ke encara no pedalas, esperu ke puguis comença a pedalar aviat. EL meu correu es joseppati@hotmail.com. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Patiiii!! molt guapa la sortida! i això de descubrir noves carreteres és el millor que hi ha!!
    Per cert, la foto del teu avi és genial!! dona-li records de part meva!!

    ResponElimina
  4. Seran donats els records, si tens raò, quan descobreixes noves carreteres, el plaer de rodar per elles observant cada raco la sensaciò és genial, hem costa expresar-hu amb paraules.

    ResponElimina