dilluns, 11 de gener del 2010

De nou als pedals

Avui ja molt millor i recuperat, e decidit hagafar la burra, han sigut dos hores llargues. Però la sortida d'avui a sigut diferent, sortint de Tossa  direcciò St. Feliu, increible la sensaciò de benestar que pot arribar donar el mar, a mes puc dir que en tot el tram potser nòmes mhe creuat amb dos cotxes. Un cop a St. Feliu cap a Sta. cristina, Romanya, despres cap a Llagostera també e flipat amb els prats que hi han, el sol es ponia i buuff  guapo de collons. He pujat el Terranegra i cap a Tossa i ja s'hem començaven a gelar les mans.
Avui llástima que no duia camera, a sigut una pena, dema esperu rodar per la mateixa zona i porta-re la camara.
L'Altre dia vaig flipar amb un video d'un pujada inedita al montseny, que arriba al parc etnolòlogic de Tagamanent en el blog d'en Jordi Riu i trobareu mes info. no us perdeu flipareu.

3 comentaris:

  1. EIIII m´alegro que estiguis bé ,haber descansat t, ha anat de fàbula,,ara em toca a mi.Demà saps el perque? ji.
    Gracies per la publicitat,,en tinc ganes de anar-hi al tagamanent però ja en plena forma, anirem plagats i riurem fen esessssssss,
    salut i bici

    ResponElimina
  2. Hola Josep: apa-li a entrenar i disfrutar que ja et toca. Ja et trucaré algun dia per quedar a la tarda. Quan vagis al Tagamanent avisa que t'acompanyaré. He vist les fotos i un vídeo i té que ser molt ben parit. És podria posar en una sortida del club de dissabte.

    A reveure.

    quim montmany

    ResponElimina
  3. nanuuuu!!! fot-li fava que aviat ens veiem!!!

    ResponElimina