diumenge, 19 d’abril del 2009

Bici i vici


Pujant St. Feliu de Codines.Direcciò Moià
Avituallamnet, encara busquem la camarera del calendari.

Aquest soc jo.

La grupeta.

La meva burra.
Collformic trinxada de la bona.

Felicitats campiò.

Relax amb la feina feta.

Si si ahir va ser un día rodó, per el mati quilometrada amb la grupeta del dissabte i per la nit concert a veure La Fuga, que mes puc demana,
Amb la bici varem fer una volta molt maca, que jo mai avia fet, varem sortir direcció, Parpers, desprès cap a St. Feliu de Codines, allà vam començar a suar una mica, a continuació cap a Moià i parada d’avituallament, carreteres molt maques però pastoses perquè sempre piquen cara amunt, però d’això es tracta de patir. Desprès la Pollosa i Collformic aquí si que vam patir de valent, ja portàvem les cames tocades i per acaba el nostre Collsacreu foten pals com sempre i la cerveseta.
Per la nit, vaig anar fins la capital a disfrutar d’un bon concert de rock, amb el grup de La Fuga, festa de la bona i molt bon rotlloooo.... i com sempre envoltats de noies maques, jijijiji. Llàstima que tot lo bo passar molt ràpid i s’acaba. De tornada vam pilla un taxi i cap a casetaaa.
Gaaas al concert amb La Fuga en directa.
Primos Patiño en acció.

I ataca primoooo.... que ens busquen!!!!

3 comentaris:

  1. Pobre calendari , no en deu quedar res.
    bona feina Komando

    ResponElimina
  2. josep, lo de la nit posa més en forma que lo del matí, n'estic segur. aquests de la fuga ja saps que donen molta gasolina. Ho se perquè la meva filla els escolta.
    salut!!!!!!!
    quim

    ResponElimina
  3. Xavi, el komando mai para, segueix estripato tot.
    Quim, si ahir una bona dosi de gasolina al concert, i un bon entreno de tan de salta. Aviam si aixins ens anem posant en forma. jejeje!!!!

    ResponElimina