diumenge, 6 de desembre del 2009

MAASAIADA BTT A ARENYS DE MUNT


 Xabalins i Xabalines dos dies aprofitats, Ahir cap a Banyoles amb en Francesc i la burra, 90km amb els maasais Cudi, Salva, Natà, Giro, Estanga.... en total ens vam haguntar una trentena de locus. Pedalar per aquelles carreteres es un plaer sense apenas transit, tan de bo tinguessim les mateixes carreteres per la nostra zona, de segur que ven haviat i tornaré.
Avui gaaaas a la burra grossa, amb maasais de puta mare, la Noe and company, la gran Sara Novell, l'Arnau Planas, Jordi Monrraba, l'Oriol Cassas i la gent de casa nostra. Uns 35 km a ritme xinu xanu molt entretinguts, ple de corriols, amb uns boscos que estan bonics de veritat i no podia falta l'esmorzar maasai ple de "botis" i molt d'ai i oli.
Dos dies a topeee amb gent de collons, aqui teniu fots del dia d'avui:

Xinu Xanu pedalant

L'Oriol i l'Arnau dos cracks del Btt.

La Silvia i en Micu controlant que no ens esveressim.

Enteulats per esmorzar.

Gaaaaas a les montgeteeeeees.

Tota la grupeta maasai.

Ultima parada i cap casa.

6 comentaris:

  1. Jaaa, que petadaaaaaaaa. Casi no llego a casa, jejejeje.
    Vaya encerrona teniamos despues de la buti. Si llego a saber las rampas que nos esperaban en lugar de buti me tomaba un powergel, juassssss
    Ya estamos idealizando la ruta de por aqui. Estamos buscando la mejor manera de poner las rampas mas duras despues de la butiiiii. Jejejeje

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta la sortideta. M'han entrat ganes d'agafar la btt i tot ara mateix ;) A veure si la començo a agafar aviat i em puc escapar per la proxima amb vosaltres!...sobretot per la buti, eh?!?! Jejejeje.

    ResponElimina
  3. Ole ole i oleeeee, jajaja, ja veig que hauré de seguir esperant per compartir aquesta companyia,jajaja. Bueno va, sortiu ara amb la btt que jo marxo fora i així quan torni ja sortim amb la flaca!
    Ara, quin valor! Jo crec que no podria, una buti, mongetes i all i oli i després no em mou ningú! jajaja!

    ResponElimina
  4. Nene!! quin diumenge!! molt maca l ruta que vai puguer fer! de debo! quan pugui baixaré a fer-le jo sol altre cop pq se lo vale!! Moltes gràcies per tot i ens la veiem haviat!!

    ResponElimina
  5. Xabalins!!! Vam disfrutar d'allo mes el diumenge, ara aviam si en podem fer una de carretera tots junts. JIJIJI... gran emboscada amb les butis, a punt d'un tall de digestió.
    Ara fins la proxima!!!

    ResponElimina
  6. bones patiii!!

    ja que no actualitzes el blog que ets un deixatt jejej es broma! et dona les felicitacions de festes per aki!!
    per cert l'any q ve q faras, as de vindre a fer massaidess eee q el nostre massai siempre lluitava per mantindre la nostre categoria! apa crakk cuidatt gasssssss a la burraa y bon any!!!
    Sanchez

    ResponElimina