dilluns, 2 de març del 2009

Cursa les Preses

Campions finals del campionat
Podium sènior ahir tercer

L'equip despres de la carrera


La meva cara despres de la cursa



Ahir dia dificil, la cursa molt rapida i dura, no vaig poder seguir el ritme de les maquines a la primera pujada, tot i intentar baixar rapid el port per empalma, no va poder ser, despres ja tota la cursa perseguint, tot i no estar molt content amb la cursa d'ahi, ja que em va faltar un puntet per poder estar mes endavant, no em puc queixar del meu rendiment en tot el campionat, crec que he estat a l'altura del que tinc que estar per aquestes altures d'any. El resultat final millor impossible, primer sénior que mes puc demanar hi ha mes em va tocar un pernil a la Bisbal.
Aquest mes que començem, com que no tenim apenes curses, aprofitare els findes per fer entrenos de fons, ja que aquests mesos passats ven poc volum e fet.

5 comentaris:

  1. moltes felicitats a tu personalment i a tot l'equip " un bon equip ciclista i de bona gent " que ja us dig jo que segur serà un equip a tenir en compte aquest any .... segur.

    a tope i GAS !!!!!!

    ResponElimina
  2. Gracies company!! Esperem donar guerra tot l'any i el mes important pasar-hu d'allo mes be, que de segur que amb gent com tu al costar aixo sera segur.

    ResponElimina
  3. Enhorabuena Pati!!!
    Buen resultado tío!
    A ver si coincidimos un día entrenando o te vienes a correr una de "ruedas gordas" jejeje!!!
    Un abrazo mákina!

    P.D- Ánimo que dentro de poco cambiarán la hora y tendás horas de sol para poder entrenar... ya no habrá quien te siga!!

    ResponElimina
  4. Buenas!!!
    Vaya y se queja....jaja! si estas echo un makina, con pancartas de apoyo llegando a meta, CLARO QUE ME GUSTO, solo pensava d pasar por ahi en carrera y abrir gassss!! jjaj lo que pasa q no llege ajjaja!
    Fue en el momeno que ivamos tu y yo y Benitez hablando y decias que ahora iva a ser una eliminación...pues mira cayó el primero jaja!
    un abrazoo makina!!y no hagas mucho fondo haver si nos vamos a cruzar entrenando!! jajajajja!

    ResponElimina
  5. Alex: Gracias por la felcitación!! kuando tenga cuatro perras ahoradas me tengo ke comprar una de ruedas gordas ke tmb tengo ganas de provar. Aver si nos vemos pronto por la costa!!
    Sanchez: Menos mal ke no viste la pancarta en carrera, porke yo pase tan petaoo por ally, ke quise dar-le gaaaas a la burra y no pude... jajajaja!! Alomejor no nos cruzamos, pero algun dia subire y me ensenyas tu carreteras. Nos vemos un saludo!!!

    ResponElimina