dilluns, 21 de març del 2011

A.C.ALCANAR

Ja fa un munt que tenia el bloc oblidat, suposo que per explicar alguna cosa em fa falta quelcom mes que tenir coses per explicar, d'aventures i peripècies cada dia m'han passen. Ja fa unes setmanes que la temporada ciclista a començat aquí a Catalunya. Enguany segueixo al mateix equip que l'any passat al A.C. ALCANAR, un gran equip, modest, però gran en tot els sentits, un equip de primeres oportunitats per descobrir aquest mon de la competició a la categoria elit. No comptem amb cap corredor estrella, però si amb gent jove que te ganes d'aprendre aquest ofici de ser ciclista i també amb corredors savis i veterans que saben de que va tot aquest circ. Tots plegats crec que passarem un gran any donant tot el que tenim en cada cursa. De moment ja ens em deixat veure en les primeres curses que em participat, ara tocar anar millorant de mica en mica i de segur que ben aviat arribaran els fruits.
Aquí us presento els nous patrocinadors que han fet que l'equip haguí pogut sortir a la carretera un any mes i ja en van prop de 40.

 Sponsor principal.

 Hotel Nova Sénia

 Televisó de l'Ebre

L'ajuntament d'Alcanar
I els corredors de l'equip:

-Josep Cudinach
-Andreu Vidal
-Lluis Aguilà
-Alex Cabrero
-Juan Rodriguez
-Victor Labrador
-Mariani Mata
-Joaquin Grassi
-Gabriel Lorca
-Ivan Verde
-Victor Quilez
-Albert Cantenys
-Marc Quintana
-Jordi Masferrer
-Josep Patiño

Calendari de l'equip:
Calendari català, valencià, aragones, volta al Maestrat, Vila real- Morella, Llagostí, volta a Castelló, volta a Tarragona, volta a Ávila, Cinturó a l'empordà...