dimecres, 28 d’octubre del 2009

Sol Solet vine'm a veure que et trobo a faltar.



Enveja sana, això es el que sentó quan veig ciclistas pedalant a plena llum del dia entre setmana. Sempre e treballat a jornada partida i clar, a l’hivern cuan ja han fet el canvi d’hora hi ha les sis ja es fosc, dons sem treuen les ganes d‘agafar la bici. I no es fins el Gener que començo a pedalar entre setmana. Pero al Tontondrom de Malgrat i amb un fred de collons. I a esperar el següent canvi d’hora per poder entrenar amb la llum del sol, total que la temporada d’hivern hem desespera, hem costa molt tornar-me a motivar per la temporada vinent. Sort que hem poden mes les ganes que tot el sacrifici que tinc que fer. I la resta de l’any tocar acaba les sortides amb les postes de sol, que son molt maques, pero m’agradaria mes arribar a casa amb el mateix solet que he marxat.


La meva burra vol sol.
Dons si, enveja es el que hem feu tots, els que podeu surtir amb la llum del sol, pero que tambe hem mola anar treballant i anar saludant coneguts per la carretera.

Al cap hi ha la fi tothom fa el que pot, per tant GAAAS A LA BURRAAAA!!!!!

diumenge, 25 d’octubre del 2009

SORTIDA AMB LA BURRA GROSSA


La meva Burra per uns dies, esta feta tota una gran aveturera, a corregut tota una Titan esta ven ensenyada.

Avui fabota bona, amb la Burra grossa, he sortit amb en Francesc amic de la infancia, des de els 15 anys que no sortiam junts per la muntanya. Els camins han canviat molt des de llavorens, pero l'alegria i el bon humor nostre  segueix intacte. Hem fet uns 50 km, no esta gens malament, un record avui per en Francesc, que si li possar ganes ben aviat podra assolir reptes majors.
Dies com els d'avui son els bons, recuperar antigues amistats que estaven adormides no te preu. Dara endavant Gaaas a la Burra Francesc!!!!


En Francesc el meu gran amic de la infancia, tot un artista.


Banderilla bona avui els dos.


A Sant Marti del Montnegre no han pogut falta les seques amb botifarra.

En Francesc  una mica trinxadot, pero ell no perd mai el bon humor.
Hem perdut mes d'una vegada el cami, pero sempre trobat una sortida

Hem gaudit d'un gran mati.

dimecres, 21 d’octubre del 2009

Maasaiada Inoblidable

El moment mes emocionant les maasaietes encapçalant el grup



Pocas paraules poden d'escriure les sensacions viscudes el dissabte. Prop de 150 ciclistes o mes ,nou ser... molts!!! Molta gent que també es va desplaçar fins el cim del Turo amb cotxe. Increïble tot va anar molt be, molt de fred, si... però que esperàveu era l'homentage del gran Maasai i es tenia que patir, ell era un gran patidor sobre la burra. Des de la sortida arribant a la plaça, desprès la volta pel poble amb la Laia i la Juana encapçalant el grup, mes que emocionant. Depres de despedir-nos de les maasaietes, tot el grup cap al cim del Turo de l'home. Va ser dallò mes macu anar pujant i veure com el sol s'anava ponent. Vam arriba a les paelles ja de negra nit. L'Skamot va fer de les seves recordant les maasaiades a Suïssa.
Un cop dalt mes emoció, en Xavi estava amb nosaltres, coets per avisar al poble de Sant Celoni que ja érem tots dalt. Tots junts dalt vam fer costat el gran Maasai. Mai t'oblidarem Xavi!!!

Abans de sortir, amb dos de les persones que mes admiro


Team Salicru




Maasai Cudi fent maasaiades

Un munt de ciclistes, increïble

Maasais d'arreu, Cudi i Masfarrer

Semblava el tour però mes especial

De nit i fred però els maasaias sempre amunt


Dj. Jordi! Un crack va montar tot el tinglado

Tots junt seguirem fent MAASAIDES no ens parant!!!! GAAAAS A LA BURRAAAA I FAVAAAA...!!!!

divendres, 9 d’octubre del 2009

MAASAIADA XINO XANO

Dons ja tenim data per homenentgar el gran Maasai. El dissabte dia 17 fava al Turo de l'home ja saveu que cal porta llums i peto reflectant i molt de seny. Per mes informació aneu a la web del c.c.sant celoni, cal fer inscripcio per tenir un millor control de la gent que vindra. Us esperem a tots maasais i maasaies.



Imateges del gran Maasai a les vacances de Suissa, la primera coronant el Furkapaas i la segona ascendint el Sant Gottardo.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

La Marxa

Avui a sigut un bon dia per caminar, envoltat de família i de bons amics. Res mes es pot demanar, a mes el dia a sigut perfecte el sol ens a acompanyat tot el Camí, en total 20 km, que xinu xanu hem anat fent, les burres avui no i eren però n'hem parlat un munt d'elles ja que l'any que be els i esperen unes bones trinxades. De moment anirem caminant i foten-li fava al cos!!!


Aquí em teniu amb la gran MAASAIA de can Novell.

I la meva germana, que avui també, s'ha animat.
L'Octo el que a fet mes quilòmetres avui tot el recorregut amunt i avall.
Moment d'incertesa curta o llarga...???
Aquí teniu la Sara i l'Octo, ja ho veieu no s'enteni-en gaire, una amunt i l'altre avall.
Guaiteu quin atleta estic fet "Pati Bolt", quin estil....

Gran imatge des de aquí veiem el Turo de l'home.

En el ultim tram es com mes el maasai hem fet.
La Núria que esta a totes.

Al final hem acabat un xic cansats, però contents d'estar junts.

divendres, 2 d’octubre del 2009

DIUMENGE DE MARXA!!!

Estimats marxaires, enguany ja estem treballant en la marxa per fer que sigui una de les més populars del calendari, no només del Maresme, sinó de tot Catalunya. Els organitza dors i col-laboradors aportem el màxim de nosaltres per tal d'aconseguir-lo. Peró aquest any res serà el mateix. Ens en falta un. I precisament no serà el que uns dies abans va a demanar la col-laboració casa per casa, comerç per comerç, indústria per indústria...ni el que es cuida de l'ordre a la plaça amb els esmorzars o la distribució d'obsequis, ni cap de les entitats que estan en els avituallaments repartint el menjar, sinó que serà el de l'ascombra.Sí, JORDI ROIG, seràs tu, amb el teu saber estar a tot arreu, amb la teva rialla inigualable, amb la teva companyia de bon amic que sempre se't trobava quan eres necessari.Aquest any, com cada any, assegurem que la marxa complirà la seva tasca anual i omplirà els nostres carrers i camins per fer-te el millor dels homenatges que et podem oferir. Farem tot el que sigui possible per tal de que continuïn els èxits que hem anat teixint entre tots, any rere any.El primer que t'enviarem serà, com anys anteriors, el petard,el qual procurarem que pugi el més enlaire millor. de ben segur que el sentiràs.




MUNTANYENCS D'ARENYS DE MUNT

Aquests diumenge de marxa per el meu poble, ja fa dos setmanes que tinc aparcada la burra i es que la pobra ja es mereixia un descans, tot i que ens trobem a falta un munt sabem que ens tocar descansar. Però ja ho veieu, aquest diumenge Maasaiada, 20 km caminant!!! Per els termes del meu gran poble que es ARENYS DE MUNT. A mes amb bona companyia, vindrà la gran Maasaia de St. Celoni, la Sara Novell, ja li e dit que es prepari que també vindrà el meu gos i portar setmanes entrenant per fotrens canya per les muntanyes.


Dons ja u sabeu tothom i es convidat a venir diumenge i disfrutar del gran entorn que envolta el nostre poble. La sortida serà a les 7:30 de la plaça de l'esglesia, podeu inscriure-us una hora abans. Ah!!! També es fa un recorregut de 10 km per la gent que desprès tingui tard per dinar.


















Gran Maasai diumenge estigues atent! Que de segur farem alguna maasaiada grossa amb la teva germana.

Gas a la burra i fava!!!!